Modele de drujbe si preturi

by BuildGeek on February 17, 2019

in Uncategorized

Modelul include un sistem de franare a lantului de Astuce SafetyMatic, Dar Si un sistem de franare suplimentar, care va opri Lantul la deconectarea de la curentul Electric. Este conceput astfel incat sa fie usor de folosit si are prevazuta o functie imbunatatita TLC (outil moins), care va face ca montarea Sinei si a lantului, sa fie efectuata fara a fi necesare scule suplimentare. Produsul este robuste, realizat DIN materiale Durabile si include sistem de ungere automates a lantului. Drujbele PE benzina sunt echipate cu motoare in 2 Timpi ce trebuie alimentate cu amestec de ulei si benzina. Acest amestec se face cu ulei Special de Drujba dans proportie de 20-30 ml ulei la litrul de benzina in functie de tipul de motofierastrau. Acest modèle de Drujba Husqvarna Provine de la unul dintre CEI mai apreciati producatori de drujbe DIN Tara Noastra si ofera o serie de avantaje considerabile pentru utilizatori. PE Langa folosirea sigura si sistemele de amortizare a vibratiilor, aceasta Drujba este recomandata de utilizatori ca fiind un produs rezistent si haute Perfect pentru o Gama Vasta de activitati in Gradina sau in jurul casei. Modelul acesta de Drujba este Perfect atat pentru profesionisti chat si pentru Amatori sau pentru cei care Abia invata sa foloseasca o Drujba. Drujbele electrice, tocmai datorita faptului ca sunt mai mici si usoare, sunt foarte Practice, putând fi transportate cu usurinta pentru a fi folosite. Astfel, un ferăstrău Electric poate fi utilizat pentru a curata crengile uscate DIN copaci, pentru a igieniza Livada, pentru a îngriji filo DIN Gradina sau DIN curte, pentru a Taia lemn de foc.

Se pot realiza atat Taieri verticale cat si in plan orizontal, reusind sa se obtina rezultatele scontate de fiecare données. Modèle robuste, fabricat DIN materiale Durabile, acesta are o Lama cu lungimea de 40 cm, CEEA CE va Acoperi o suprafata mai extinsa de taiere. Inclure o Pompa de ulei cu functie de reglare a cantitatii sau de reducere a debitului. Designul Special al Sinei si al lantului, va face ca uleiul sa ajunga doar in locul unde este necesara lubrifierea. Drujbele-Motofierastraiele electrice pot porni de la 1-2 kg ca si greutate, iar lungimea Lamei poate depasi chiar si 50 de cm in lungime, fiind astfel foarte Practice pentru trunchiurile mari de copaci. Forma acestor drujbe este tot mai ergonomica, având manere suplimentare care sa permita o mai buna ancorare si o prindere mult mai sigura, pentru un taiat de lemn in conditii optime de siguranta si, de ce nu, de confort. Totodata, aparatul include protectie de recul cu Frana de lant Mecanica, precum si gheare de oprire rezistente DIN Metal. De mentionat este si sistemul automat de ungere a lantului si clema prevazuta pentru fixarea cablului.

Modelul poate fi manevrat fara effort si in siguranta, datorita dispunerii ergonomice a manerului si a Inaugurare optimizat de Distributie a greutatii. Drujbele electrice sunt cele mai potrivite pentru sarcinile usoare de PE Langa Casa sau daca aveti de Muncă în intérieur sau in Medii Sensibile la zgomot. Aceste masinarii cu capacitate Mare de tăiere sunt mai usoare, silentioase, nu au évacuare (spre deosebire de cele pe b… Modèle ceva mai costisitor decat Alte drujbe pentru utilizare casnica.

Previous post:

Next post: